WASABI  - inredning & fastighetsservice
RSS Följ Bli fan

Senaste inläggen

Rum påverkar oss, mycket mer än vi tror.
Kvinnligt?
Vem var Sara?
Veckan som gått i korthet
Hårproffsen

Kategorier

Alla hjärtan
Box
Hårproffsen
I magins tecken
Inredning
Jobb
Kvinnlighet
Lampor
Neknomination
Onåbar!
Ritningar
Sköna lördag
VAB
Vår
Veckan
Vem var Sara

Arkiv

april 2014
mars 2014
februari 2014
januari 2014

drivs av

Min blogg

Vår

Lite vårkänsla

Jag har hittat en ny blomsteraffär, Passiflora som ligger på andra våningen i Mobiliahuset, dom ska snart flytta ner på entréplan och utöka med uteblommor. Det är två tjejer som har den, Josefina och Caroline, och den ene tjejen (tror att det är Josefina, men har alltid varit dålig på namn) har jobbat i Oxie tidigare, så jag vet sen tidigare att hon kan göra fantastiska jobb. Tyckte att jag behövde lite nytt nu, lite vårkänsla. Grenarna var jag i trädgården och klippte, och hjärtat kommer från butiken. Deras hemsida: www.passiflora.nu
                                                      Idag har jag fått ett nytt uppdrag, ett badrum och spa. Det är alltid lika spännande att börja på nya ritningar. Att se hur rummen faller på plats, och komma fram till den absolut bästa lösningen är väldigt roligt och givande. Jag tycker oftast att det är en stor fördel att arbeta hemifrån, men ibland undrar jag om min familj uppskattar det. :) Roliga jobb innebär att jag sitter vid ritbordet alla tider på dygnet. Som tur är har jag en man som också älskar att jobba, så det är inte helt ovanligt att vi tillbringar stora delar av våra kvällar på kontoret. :) 

Och idag fick jag äntligen plocka fram mina solglasögonen, det var ett tag sen såg jag på dammet, men bara känslan att faktiskt behöva dom är underbar. 

Nu ska vi fixa mat, jag, Teo och hans kusin Noa. Det är roligt när dom är i den åldern då dom tycker om att hjälpa till, 6 och 7 år. 
Ha en skön kväll alla.
                    /Christine