WASABI  - inredning & fastighetsservice
RSS Följ Bli fan

Senaste inläggen

Rum påverkar oss, mycket mer än vi tror.
Kvinnligt?
Vem var Sara?
Veckan som gått i korthet
Hårproffsen

Kategorier

Alla hjärtan
Box
Hårproffsen
I magins tecken
Inredning
Jobb
Kvinnlighet
Lampor
Neknomination
Onåbar!
Ritningar
Sköna lördag
VAB
Vår
Veckan
Vem var Sara

Arkiv

april 2014
mars 2014
februari 2014
januari 2014

drivs av

Min blogg

Onåbar!

Teknikens fel?


Jag brukar inte blogga, men känner just nu att någonstans måste jag lägga en förklaring till varför jag varit onåbar i en månad.
Ofrivilligt onåbar vill jag tillägga. Allting började med att jag fick för mig att jag skulle byta mobiloperatör, från Telia till Tele 2. Jag gjorde exakt som jag fått anvisningar om från Tele 2, men dom hade problem med att flytta över mitt nummer. 
En hel månad har det tagit dom! 
Under denna perioden började min telefon att strula. Innan jag lämnade in den tänkte jag att jag provar med att återställa den. Vilket bara resulterade i att jag inte har någon information kvar på min telefon, och inte någon annanstans heller, det är ju det som är så bra med telefonen: allt du behöver kan du ha i telefonen! Och det är ju fantastiskt, så länge det fungerar som det ska. Men här står jag nu, utan ett enda nummer! 
Igår väntade jag på ett mail, som aldrig kom. Går in och kollar och inser att det är ett tag sen jag fått något mail. Ringer och pratar med mitt webbhotell, där dom då kan se att den inte tagit emot mail på flera veckor. (Jag har alltså kunnat skicka som vanligt.) Vill påpeka att jag har två mailadresser, varav den som inte funkat vidarebefordrar till den andra som jag dessutom får i telefonen. Problemet med mailen är åtgärdat nu och mitt telefonnummer ska fungera som vanligt. Väntar dock fortfarande på min telefon, fick plocka fram en gammal. 
Och, ja, det grämmer mig, även om det är modellen tidigare och ingen jättegammal telefon. :) 

Vi lever verkligen i en tid där teknikens framsteg råder, och om det av en eller annan anledning inte fungerar som det ska, ja, då står vi där, med skägget i brevlådan, som man säger. 
Mitt år har inte precis börjat i teknikens tecken. 

Man brukar ju säga att det är en mening med allt, om det bara är för att trösta sig själv; (när man inte fick jobbet som man så gärna ville ha: nä, men det var inte meningen)! 
eller om det verkligen kan vara så. Jag tycker själv att allt detta är så konstigt, att mitt nummer och min mail (som är oberoende av varandra) inte fungerar under samma period. Det har varit en lugn månad iallafall. Men lite ont i magen får jag när jag undrar hur många kunder som försökt nå mig.