WASABI  - inredning & fastighetsservice
RSS Följ Bli fan

Senaste inläggen

Rum påverkar oss, mycket mer än vi tror.
Kvinnligt?
Vem var Sara?
Veckan som gått i korthet
Hårproffsen

Kategorier

Alla hjärtan
Box
Hårproffsen
I magins tecken
Inredning
Jobb
Kvinnlighet
Lampor
Neknomination
Onåbar!
Ritningar
Sköna lördag
VAB
Vår
Veckan
Vem var Sara

Arkiv

april 2014
mars 2014
februari 2014
januari 2014

drivs av

Min blogg

Kvinnligt?

Kvinnlighet. Efter en diskussion med några vänner  har jag kommit fram till att kvinnlighet har olika betydelse och olika mening för oss alla. Långt eller kort hår, rentav rakat kanske? Lockigt? Långa eller korta naglar? Nagellack? Och ska det vara brunt eller rosa? Tajta byxor? Eller funkar det att vara kvinnlig i boyfriendjeans? Platta gympadojor eller högklackat? 
Jag vet var jag står och tycker, kort hår, korta naglar, absolut bruna. Gärna boyfriendjeans och gympadojor. Kvinnligt? Det är iallafall vad jag tycker är snyggast (och skönast) Men ska jag vara riktigt ärlig så tror jag inte att kvinnligheten sitter i jeansen. Antingen så är man kvinnlig (oavsett kläder och dylikt) eller inte. Det sitter inte på utsidan. Jag vet, det lät klyschigt. :)
Vad tycker du?
        Fortsatt skön kväll/Christine    

0 kommentarer på Kvinnligt?:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment