WASABI  - inredning & fastighetsservice
RSS Följ Bli fan

Senaste inläggen

Rum påverkar oss, mycket mer än vi tror.
Kvinnligt?
Vem var Sara?
Veckan som gått i korthet
Hårproffsen

Kategorier

Alla hjärtan
Box
Hårproffsen
I magins tecken
Inredning
Jobb
Kvinnlighet
Lampor
Neknomination
Onåbar!
Ritningar
Sköna lördag
VAB
Vår
Veckan
Vem var Sara

Arkiv

april 2014
mars 2014
februari 2014
januari 2014

drivs av

Min blogg

mars 2014

Kvinnligt?

Kvinnlighet. Efter en diskussion med några vänner  har jag kommit fram till att kvinnlighet har olika betydelse och olika mening för oss alla. Långt eller kort hår, rentav rakat kanske? Lockigt? Långa eller korta naglar? Nagellack? Och ska det vara brunt eller rosa? Tajta byxor? Eller funkar det att vara kvinnlig i boyfriendjeans? Platta gympadojor eller högklackat? 
Jag vet var jag står och tycker, kort hår, korta naglar, absolut bruna. Gärna boyfriendjeans och gympadojor. Kvinnligt? Det är iallafall vad jag tycker är snyggast (och skönast) Men ska jag vara riktigt ärlig så tror jag inte att kvinnligheten sitter i jeansen. Antingen så är man kvinnlig (oavsett kläder och dylikt) eller inte. Det sitter inte på utsidan. Jag vet, det lät klyschigt. :)
Vad tycker du?
        Fortsatt skön kväll/Christine    

Vem var Sara?

Riktigt härligt vårväder idag, när jag gick och flanerade i Malmö. Gick och tänkte på att Malmö är en fin stad. Faktiskt en av mina favoritstäder. 
En stund senare står jag och min äldsta son i en butik, då en i personalen får ett samtal. Jag hör att det är någon som lämnar ett fruktansvärt meddelande till henne, på hennes sätt att andas och hennes reaktion. Jag hör hur hon ropar på sin kollega, och berättar -Sara har tagit livet av sig.
Det finns inte ord. Jag stod där med mina pennor, kände att jag började gråta. La pennorna och gick. Jag känner inte kvinnan i butiken och jag kände inte Sara, men mina tankar är hos dom idag.
                    /Christine 

Veckan som gått i korthet

En vecka som har varit riktigt jobbmatad. Goda livet  på landet har stått på årets mässa, och vi har i veckan fixat till en riktigt snygg monter. Och det är många som vill ha hjälp att fixa sina uteplatser nu när våren är här. Tänkte skriva äntligen, men det skulle ju vara konstigt. Jag vet inte om det bara är jag som tycker att det känns nästan lite för tidigt med vår i februari. I vilket fall, så tycker jag också att det är väldigt skönt, och idag har fått gjort lite hemma. :D 

Teo har haft uppvisning på skridsko med skolan, och även föräldrarna fick åka runt lite, så fick jag använda mina skridsko en gång till i år iallafall. :) Det är riktigt roligt.

En skogstur på Kummingårdens ridlekis har vi också hunnit med idag. Teo vill gärna ha en egen häst sa han, men det kan ju inte vara mer perfekt än att grannen har 10 st. och vi kan rida när vi har tid. Vilket jag såklart förklarade för honom. 

Skönsång fick avsluta den sköna veckan. Krumbykören övar för full hals till valborg.

Nu väntar soffan och en bra film.
                          /Christine